Aanbevolen Specialisten

Kristallen

Op zoek naar kristallen ? Bij ananda.nl kunt u eenvoudig kristallen kopen tegen een scherp tarief

Bevallen van een kind met autisme?

Als je bevalt van een kind met autisme wil je het graag alle nodige hulp, ondersteuning en begeleiding bieden. Kijk daarom voor meer informatie op de website van Zorg La Fleur: autismezorg

tandartspraktijk rotterdam

Op zoek naar een tandartspraktijk rotterdam ? Ga dan naar mondzorgerasmus.nl

Baby op komst? Regel zaken tijdig!

Het juist regelen van de juridische gevolgen voor het krijgen van een kind is erg belangrijk. Laat je bijvoorbeeld goed informeren over het familierecht.

Zorgverzekering afsluiten

Als je weer op zoek bent naar een betere zorgverzekering omdat de voorwaarden zijn gewijzigd of de premie is gestegen, kun je het beste op verzekering.nl kijken. Daar vind je een handig overzicht van alle verzekeringsmaatschappijen met de bijbehorende premies voor alle voorwaarden. Nadat je hebt aangegeven wat je belangrijk vind, kun je kiezen uit meest geschikte aanbieders. Daarna kun je meteen, met of zonder hulp van een adviseur, je nieuwe zorgverzekering afsluiten .

Gekleurde papieren enveloppen

Met gekleurde papieren enveloppen heb je als bedrijf een opvallende stijl. Erg leuk om enveloppen te hebben die passen bij de kleuren van je huisstijl. Kies uit vele kleuren en maak indruk.

Medische keuring

Een medische keuring laten doen? Dit kan bij Fouché Medical. Diverse medische keuringen in de regio Amsterdam, Rotterdam, Bilthoven en Utrecht.

Striae laten behandelen

Na een zwangerschap hebben veel vrouwen last van zwangerschapsstriemen. Hiervoor kun je echter een striae behandeling volgen. Je zult zien dat de striemen steeds verder verminderen.

Schaamlipcorrectie

Een bevalling is een grote aanslag op het lichaam van een vrouw. Vaak blijven de schaamlippen ook groter en losser na de bevalling. Veel vrouwen kiezen daarom voor een schaamlipcorrectie .

Aambeien behandelen na de bevalling

De zwangerschap kan een vergrootte druk op de anus veroorzaken, met aambeien tot gevolg. Deze aanbeien kunnen echter goed behandeld worden bij Polikliniek de Blaak.

Professionel geboortezorg

Laat je rond de zwangerschap ontzorgen door Pregnanta in Amsterdam. De verloskundigen bieden je een eerlijke en persoonlijke hulp rond de bevalling.

Bedels voor een herinnering

Is de geboorte van je kindje goed verlopen? Dan is dit natuurlijk een prachtige dag om aan terug te denken. Vereeuwig deze herinneringen aan je armband of ketting met deze zilveren bedels.

Zwangerschapsmasker

Tijdens de zwangerschap krijgen sommige vrouwen ongewenst pigmentvlekken in het gezicht: een zogenaamd zwangerschapsmasker. Om dergelijke vlekken te behandelen kun je een chemische peeling ondergaan. Bekijk joostkroon.com voor meer informatie.

Vacatures docent Verpleegkunde bij Metafoor

Verpleegkundigen zijn gediplomeerde medische deskundigen, die als onderdeel van een multidisciplinair team naast artsen en andere professionals in de gezondheidszorg werken aan klinische behandeling en zorg voor pati?nten. Kom in actie en ga aan de slag als docent om de toekomst voor de verpleging te vergroten. Bekijk snel de vacatures docent verpleegkunde bij Metafoor .

Zorgverzekering vergelijken

Verwacht je in 2021 een kindje? Pas dan op tijd jouw zorgverzekering aan. Door een aanvullende zorgverzekering voor zwangerschap te kiezen, wordt onder andere een bevalling in het ziekenhuis (zonder medische indicatie) gedekt, maar ook een kraampakket en de eigen bijdrage voor de kraamhulp. Hier kun je jouw zorgverzekering vergelijken 2021.

Chiropractor voor baby’s

Chiropractie is zeer geschikt voor baby’s. Bij Solar Chiropractic passen we zeer zachte en baby-vriendelijke technieken toe. Vanaf 6 weken kan een baby naar de chiropractor. Maak een afspraak voor je baby in onze praktijk in Amsterdam of Delft.

Anesthesie bij de Kaakchirurg

Voor een narcose bij de kaakchirurg ben je bij AIC Services in goede handen. De anesthesiologen zijn ervaren en zorgen voor een goed en veilig verloop van de narcose. Onze specialisten zijn inzetbaar in Nederland en België.

Massages

Hou je van massages, maar wilt je partner je niet elke keer masseren? Maak dan eens gebruik van een van de massage apparaten van Invitalisbenelux.

Vind de Beste Mondhygiënist Amsterdam Zuid bij Verwijspraktijk Amsterdam

Ontdek hoogwaardige mondzorg in Amsterdam Zuid bij Verwijspraktijk Amsterdam. Onze ervaren mondhygiënisten staan klaar om jouw mondgezondheid te optimaliseren. Of je nu op zoek bent naar periodieke controles, professionele reinigingen of specifieke behandelingen, wij bieden uitgebreide zorg op maat. Bezoek onze website op Verwijspraktijk Amsterdam en geef je mond de aandacht die het verdient.

Tandarts Rotterdam Zuid

In Rotterdam Zuid staat Dental Network voor hoogwaardige tandheelkundige zorg. Ons ervaren team van tandartsen hanteert een persoonlijke aanpak. Neem een kijkje op onze website op tandartspraktijk Rotterdam Zuid en ontdek hoe we jouw gebitszorg waarborgen.